Miami Heat vs New York Knicks

Miami Heat vs New York KnicksMiami HeatNew York Knicks

🏀 2023-03-04 – NBA

 

Miami Heat vs New York Knicks Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Miami Heat tegen New York Knicks in de NBA begint om 02:00 op 2023-03-04. De thuisploeg komt met 33 overwinningen uit de laatste 63 gespeelde wedstrijden, terwijl New York Knicks een 0.578 procent winstpercentage heeft uit de laatste 64 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Miami Heat met 1 overwinningen thuis, terwijl New York Knicks 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Miami Heat een gemiddeld puntenverschil van -0.8 punten, terwijl New York Knicks een gemiddeld puntenverschil van 3.1 punten heeft:

  • Miami Heat: 107.8 gemiddelde punten voor, 108.6 gemiddelde punten tegen
  • New York Knicks: 115.1 gemiddelde punten voor, 112 gemiddelde punten tegen

Miami Heat vs New York Knicks Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Miami Heat en New York Knicks:

Datum Uitslagen
2023-02-03 New York Knicks 106 – 104 Miami Heat
2022-03-26 Miami Heat 103 – 111 New York Knicks
2022-02-26 New York Knicks 100 – 115 Miami Heat
2022-01-27 Miami Heat 110 – 96 New York Knicks

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Miami Heat tegen New York Knicks wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Miami Heat vs New York Knicks Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Miami Heat en New York Knicks en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Miami Heat vs New York Knicks Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Miami Heat tegen New York Knicks die in de NBA op 2023-03-04 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Miami Heat vs New York Knicks Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Miami Heat tegen New York Knicks die in de NBA op 2023-03-04 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Miami Heat tegen New York Knicks?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Miami Heat tegen New York Knicks, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Miami Heat vs New York Knicks?

Geplaatst in NBA Getagd met ,