Milan vs Salernitana

Milan vs SalernitanaMilanSalernitana

⚽ 2023-03-13 – Serie A

 

Milan vs Salernitana Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Milan en Salernitana wordt op 2023-03-13 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Serie A staat op 19:45 GMT. De ploeg onder leiding van coach S. Pioli heeft 3 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Salernitana 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Milan vs Salernitana, behaalde Milan 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Salernitana uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Milan: n/a
  • voor Salernitana: n/a

Milan vs Salernitana Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Milan en Salernitana:

Datum Uitslagen
2023-01-04 Salernitana 1 – 2 Milan
2022-02-19 Salernitana 2 – 2 Milan
2021-12-04 Milan 2 – 0 Salernitana
n/a n/a

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Milan vs Salernitana H2H pagina aan.

Milan vs Salernitana voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Milan vs Salernitana Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Milan - Salernitana gespeeld in de Serie A op 2023-03-13 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Milan vs Salernitana Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Milan - Salernitana gespeeld in de Serie A op 2023-03-13 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Milan tegen Salernitana?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Milan tegen Salernitana te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Milan vs Salernitana?

Geplaatst in Serie A Getagd met ,