Milan vs Sampdoria

Milan vs SampdoriaMilanSampdoria

⚽ 2023-05-20 – Serie A

 

Milan vs Sampdoria Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Milan en Sampdoria wordt op 2023-05-20 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Serie A staat op 18:45 GMT. De ploeg onder leiding van coach S. Pioli heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Sampdoria 0 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Milan vs Sampdoria, behaalde Milan 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Sampdoria uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Milan: n/a
  • voor Sampdoria: n/a

Milan vs Sampdoria Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Milan en Sampdoria:

Datum Uitslagen
2022-09-10 Sampdoria 1 – 2 Milan
2022-02-13 Milan 1 – 0 Sampdoria
2021-08-23 Sampdoria 0 – 1 Milan
2021-04-03 Milan 1 – 1 Sampdoria

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Milan vs Sampdoria H2H pagina aan.

Milan vs Sampdoria voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Milan vs Sampdoria Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Milan - Sampdoria gespeeld in de Serie A op 2023-05-20 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Milan vs Sampdoria Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Milan - Sampdoria gespeeld in de Serie A op 2023-05-20 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Milan tegen Sampdoria?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Milan tegen Sampdoria te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Milan vs Sampdoria?

Geplaatst in Serie A Getagd met ,