Milwaukee Bucks vs Atlanta Hawks

Milwaukee Bucks vs Atlanta HawksMilwaukee BucksAtlanta Hawks

🏀 2023-10-30 – NBA

 

Milwaukee Bucks vs Atlanta Hawks Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Milwaukee Bucks tegen Atlanta Hawks in de NBA begint om 00:00 op 2023-10-30. De thuisploeg komt met 1 overwinningen uit de laatste 1 gespeelde wedstrijden, terwijl Atlanta Hawks een 0 procent winstpercentage heeft uit de laatste 2 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Milwaukee Bucks met 1 overwinningen thuis, terwijl Atlanta Hawks 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Milwaukee Bucks een gemiddeld puntenverschil van 1 punten, terwijl Atlanta Hawks een gemiddeld puntenverschil van -6 punten heeft:

  • Milwaukee Bucks: 118 gemiddelde punten voor, 117 gemiddelde punten tegen
  • Atlanta Hawks: 115 gemiddelde punten voor, 121 gemiddelde punten tegen

Milwaukee Bucks vs Atlanta Hawks Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Milwaukee Bucks en Atlanta Hawks:

Datum Uitslagen
2023-01-12 Atlanta Hawks 105 – 114 Milwaukee Bucks
2022-11-15 Milwaukee Bucks 106 – 121 Atlanta Hawks
2022-11-08 Atlanta Hawks 117 – 98 Milwaukee Bucks
2022-10-30 Milwaukee Bucks 123 – 115 Atlanta Hawks

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Milwaukee Bucks tegen Atlanta Hawks wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Milwaukee Bucks vs Atlanta Hawks Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Milwaukee Bucks en Atlanta Hawks en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Milwaukee Bucks vs Atlanta Hawks Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Milwaukee Bucks tegen Atlanta Hawks die in de NBA op 2023-10-30 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Milwaukee Bucks vs Atlanta Hawks Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Milwaukee Bucks tegen Atlanta Hawks die in de NBA op 2023-10-30 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Milwaukee Bucks tegen Atlanta Hawks?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Milwaukee Bucks tegen Atlanta Hawks, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Milwaukee Bucks vs Atlanta Hawks?

Geplaatst in NBA Getagd met ,

Verifieer je leeftijd