Milwaukee Bucks vs Dallas Mavericks

Milwaukee Bucks vs Dallas MavericksMilwaukee BucksDallas Mavericks

🏀 2023-11-19 – NBA

 

Milwaukee Bucks vs Dallas Mavericks Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Milwaukee Bucks tegen Dallas Mavericks in de NBA begint om 02:00 op 2023-11-19. De thuisploeg komt met 7 overwinningen uit de laatste 11 gespeelde wedstrijden, terwijl Dallas Mavericks een 0.75 procent winstpercentage heeft uit de laatste 12 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Milwaukee Bucks met 2 overwinningen thuis, terwijl Dallas Mavericks 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Milwaukee Bucks een gemiddeld puntenverschil van -0.7 punten, terwijl Dallas Mavericks een gemiddeld puntenverschil van 4.7 punten heeft:

  • Milwaukee Bucks: 117 gemiddelde punten voor, 117.7 gemiddelde punten tegen
  • Dallas Mavericks: 123.4 gemiddelde punten voor, 118.7 gemiddelde punten tegen

Milwaukee Bucks vs Dallas Mavericks Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Milwaukee Bucks en Dallas Mavericks:

Datum Uitslagen
2022-12-10 Dallas Mavericks 105 – 106 Milwaukee Bucks
2022-11-28 Milwaukee Bucks 124 – 115 Dallas Mavericks
2022-07-15 Milwaukee Bucks 100 – 89 Dallas Mavericks
2022-04-03 Milwaukee Bucks 112 – 118 Dallas Mavericks

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Milwaukee Bucks tegen Dallas Mavericks wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Milwaukee Bucks vs Dallas Mavericks Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Milwaukee Bucks en Dallas Mavericks en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Milwaukee Bucks vs Dallas Mavericks Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Milwaukee Bucks tegen Dallas Mavericks die in de NBA op 2023-11-19 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Milwaukee Bucks vs Dallas Mavericks Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Milwaukee Bucks tegen Dallas Mavericks die in de NBA op 2023-11-19 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Milwaukee Bucks tegen Dallas Mavericks?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Milwaukee Bucks tegen Dallas Mavericks, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Milwaukee Bucks vs Dallas Mavericks?

Geplaatst in NBA Getagd met ,

Verifieer je leeftijd