Minnesota Timberwolves vs Memphis Grizzlies

Minnesota Timberwolves vs Memphis GrizzliesMinnesota TimberwolvesMemphis Grizzlies

🏀 2023-01-28 – NBA

 

Minnesota Timberwolves vs Memphis Grizzlies Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Minnesota Timberwolves tegen Memphis Grizzlies in de NBA begint om 01:30 op 2023-01-28. De thuisploeg komt met 25 overwinningen uit de laatste 50 gespeelde wedstrijden, terwijl Memphis Grizzlies een 0.646 procent winstpercentage heeft uit de laatste 48 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Minnesota Timberwolves met 1 overwinningen thuis, terwijl Memphis Grizzlies 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Minnesota Timberwolves een gemiddeld puntenverschil van -0.2 punten, terwijl Memphis Grizzlies een gemiddeld puntenverschil van 4.5 punten heeft:

  • Minnesota Timberwolves: 115.2 gemiddelde punten voor, 115.4 gemiddelde punten tegen
  • Memphis Grizzlies: 117.1 gemiddelde punten voor, 112.6 gemiddelde punten tegen

Minnesota Timberwolves vs Memphis Grizzlies Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Minnesota Timberwolves en Memphis Grizzlies:

Datum Uitslagen
2022-12-01 Minnesota Timberwolves 109 – 101 Memphis Grizzlies
2022-11-12 Memphis Grizzlies 114 – 103 Minnesota Timberwolves
2022-07-11 Memphis Grizzlies 70 – 63 Minnesota Timberwolves
2022-04-30 Minnesota Timberwolves 106 – 114 Memphis Grizzlies

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Minnesota Timberwolves tegen Memphis Grizzlies wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Minnesota Timberwolves vs Memphis Grizzlies Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Minnesota Timberwolves en Memphis Grizzlies en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Minnesota Timberwolves vs Memphis Grizzlies Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Minnesota Timberwolves tegen Memphis Grizzlies die in de NBA op 2023-01-28 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Minnesota Timberwolves vs Memphis Grizzlies Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Minnesota Timberwolves tegen Memphis Grizzlies die in de NBA op 2023-01-28 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Minnesota Timberwolves tegen Memphis Grizzlies?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Minnesota Timberwolves tegen Memphis Grizzlies, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Minnesota Timberwolves vs Memphis Grizzlies?

Geplaatst in NBA Getagd met ,