Minnesota Timberwolves vs New York Knicks

Minnesota Timberwolves vs New York KnicksMinnesota TimberwolvesNew York Knicks

🏀 2023-11-21 – NBA

 

Minnesota Timberwolves vs New York Knicks Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Minnesota Timberwolves tegen New York Knicks in de NBA begint om 02:00 op 2023-11-21. De thuisploeg komt met 9 overwinningen uit de laatste 12 gespeelde wedstrijden, terwijl New York Knicks een 0.615 procent winstpercentage heeft uit de laatste 13 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Minnesota Timberwolves met 0 overwinningen thuis, terwijl New York Knicks 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Minnesota Timberwolves een gemiddeld puntenverschil van 6.1 punten, terwijl New York Knicks een gemiddeld puntenverschil van 6 punten heeft:

  • Minnesota Timberwolves: 112.9 gemiddelde punten voor, 106.8 gemiddelde punten tegen
  • New York Knicks: 110.9 gemiddelde punten voor, 104.9 gemiddelde punten tegen

Minnesota Timberwolves vs New York Knicks Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Minnesota Timberwolves en New York Knicks:

Datum Uitslagen
2023-10-15 New York Knicks 112 – 121 Minnesota Timberwolves
2023-03-20 New York Knicks 134 – 140 Minnesota Timberwolves
2022-11-08 Minnesota Timberwolves 107 – 120 New York Knicks
2022-01-19 New York Knicks 110 – 112 Minnesota Timberwolves

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Minnesota Timberwolves tegen New York Knicks wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Minnesota Timberwolves vs New York Knicks Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Minnesota Timberwolves en New York Knicks en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Minnesota Timberwolves vs New York Knicks Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Minnesota Timberwolves tegen New York Knicks die in de NBA op 2023-11-21 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Minnesota Timberwolves vs New York Knicks Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Minnesota Timberwolves tegen New York Knicks die in de NBA op 2023-11-21 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Minnesota Timberwolves tegen New York Knicks?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Minnesota Timberwolves tegen New York Knicks, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Minnesota Timberwolves vs New York Knicks?

Geplaatst in NBA Getagd met ,

Verifieer je leeftijd