Minnesota Timberwolves vs Sacramento Kings

Minnesota Timberwolves vs Sacramento KingsMinnesota TimberwolvesSacramento Kings

🏀 2023-01-29 – NBA

 

Minnesota Timberwolves vs Sacramento Kings Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Minnesota Timberwolves tegen Sacramento Kings in de NBA begint om 02:00 op 2023-01-29. De thuisploeg komt met 25 overwinningen uit de laatste 50 gespeelde wedstrijden, terwijl Sacramento Kings een 0.574 procent winstpercentage heeft uit de laatste 47 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Minnesota Timberwolves met 1 overwinningen thuis, terwijl Sacramento Kings 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Minnesota Timberwolves een gemiddeld puntenverschil van -0.2 punten, terwijl Sacramento Kings een gemiddeld puntenverschil van 3.1 punten heeft:

  • Minnesota Timberwolves: 115.2 gemiddelde punten voor, 115.4 gemiddelde punten tegen
  • Sacramento Kings: 119.7 gemiddelde punten voor, 116.6 gemiddelde punten tegen

Minnesota Timberwolves vs Sacramento Kings Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Minnesota Timberwolves en Sacramento Kings:

Datum Uitslagen
2022-02-10 Sacramento Kings 132 – 119 Minnesota Timberwolves
2022-02-09 Sacramento Kings 114 – 134 Minnesota Timberwolves
2021-11-18 Minnesota Timberwolves 107 – 97 Sacramento Kings
2021-04-22 Sacramento Kings 128 – 125 Minnesota Timberwolves

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Minnesota Timberwolves tegen Sacramento Kings wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Minnesota Timberwolves vs Sacramento Kings Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Minnesota Timberwolves en Sacramento Kings en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Minnesota Timberwolves vs Sacramento Kings Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Minnesota Timberwolves tegen Sacramento Kings die in de NBA op 2023-01-29 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Minnesota Timberwolves vs Sacramento Kings Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Minnesota Timberwolves tegen Sacramento Kings die in de NBA op 2023-01-29 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Minnesota Timberwolves tegen Sacramento Kings?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Minnesota Timberwolves tegen Sacramento Kings, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Minnesota Timberwolves vs Sacramento Kings?

Geplaatst in NBA Getagd met ,