Monaco vs Ajaccio

Monaco vs AjaccioMonacoAjaccio

⚽ 2023-01-15 – Ligue 1

 

Monaco vs Ajaccio Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Monaco en Ajaccio wordt op 2023-01-15 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Ligue 1 staat op 16:05 GMT. De ploeg onder leiding van coach P. Clement heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Ajaccio 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Monaco vs Ajaccio, behaalde Monaco 2 overwinningen in eigen huis, terwijl Ajaccio uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Monaco: S. Diop(1 goals/match);E. Ben Seghir(1 goals/match);
  • voor Ajaccio: n/a

Monaco vs Ajaccio Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Monaco en Ajaccio:

Datum Uitslagen
2017-01-06 Monaco 2 – 1 Ajaccio
2014-04-26 Ajaccio 1 – 4 Monaco
2013-12-08 Monaco 1 – 0 Ajaccio
n/a n/a

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Monaco vs Ajaccio H2H pagina aan.

Monaco vs Ajaccio voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Monaco vs Ajaccio Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Monaco - Ajaccio gespeeld in de Ligue 1 op 2023-01-15 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Monaco vs Ajaccio Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Monaco - Ajaccio gespeeld in de Ligue 1 op 2023-01-15 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Monaco tegen Ajaccio?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Monaco tegen Ajaccio te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Monaco vs Ajaccio?

Geplaatst in Ligue 1 Getagd met ,