Monaco vs Lyon-Villeurbanne

Monaco vs Lyon-VilleurbanneMonacoLyon-Villeurbanne

🏀 2023-11-10 – Euroleague

 

Monaco vs Lyon-Villeurbanne Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Monaco tegen Lyon-Villeurbanne in de Euroleague begint om 20:00 op 2023-11-10. De thuisploeg komt met 9 overwinningen uit de laatste 10 gespeelde wedstrijden, terwijl Lyon-Villeurbanne een 0.600 procent winstpercentage heeft uit de laatste 10 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Monaco met 2 overwinningen thuis, terwijl Lyon-Villeurbanne 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Monaco een gemiddeld puntenverschil van 11.3 punten, terwijl Lyon-Villeurbanne een gemiddeld puntenverschil van 6.0 punten heeft:

  • Monaco: 84.1 gemiddelde punten voor, 72.8 gemiddelde punten tegen
  • Lyon-Villeurbanne: 84.1 gemiddelde punten voor, 78.1 gemiddelde punten tegen

Monaco vs Lyon-Villeurbanne Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Monaco en Lyon-Villeurbanne:

Datum Uitslagen
2023-10-01 Lyon-Villeurbanne 79 – 87 Monaco
2023-04-22 Monaco 90 – 70 Lyon-Villeurbanne
2023-02-10 Monaco 87 – 75 Lyon-Villeurbanne
2023-01-29 Lyon-Villeurbanne 63 – 72 Monaco

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Monaco tegen Lyon-Villeurbanne wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Monaco vs Lyon-Villeurbanne Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Monaco en Lyon-Villeurbanne en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Monaco vs Lyon-Villeurbanne Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Monaco tegen Lyon-Villeurbanne die in de Euroleague op 2023-11-10 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Monaco vs Lyon-Villeurbanne Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Monaco tegen Lyon-Villeurbanne die in de Euroleague op 2023-11-10 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Monaco tegen Lyon-Villeurbanne?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Monaco tegen Lyon-Villeurbanne, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Monaco vs Lyon-Villeurbanne?

Geplaatst in Euroleague Getagd met ,

Verifieer je leeftijd