Monaco vs Real Madrid

Monaco vs Real MadridMonacoReal Madrid

🏀 2023-02-03 – Euroleague

 

Monaco vs Real Madrid Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Monaco tegen Real Madrid in de Euroleague begint om 18:00 op 2023-02-03. De thuisploeg komt met 25 overwinningen uit de laatste 34 gespeelde wedstrijden, terwijl Real Madrid een 0.833 procent winstpercentage heeft uit de laatste 18 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Monaco met 0 overwinningen thuis, terwijl Real Madrid 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Monaco een gemiddeld puntenverschil van 6.4 punten, terwijl Real Madrid een gemiddeld puntenverschil van 12.8 punten heeft:

  • Monaco: 86.8 gemiddelde punten voor, 80.4 gemiddelde punten tegen
  • Real Madrid: 88.0 gemiddelde punten voor, 75.2 gemiddelde punten tegen

Monaco vs Real Madrid Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Monaco en Real Madrid:

Datum Uitslagen
2022-12-08 Real Madrid 94 – 95 Monaco
2022-01-28 Monaco 84 – 90 Real Madrid
2021-10-13 Real Madrid 94 – 86 Monaco
n/a n/a

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Monaco tegen Real Madrid wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Monaco vs Real Madrid Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Monaco en Real Madrid en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Monaco vs Real Madrid Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Monaco tegen Real Madrid die in de Euroleague op 2023-02-03 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Monaco vs Real Madrid Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Monaco tegen Real Madrid die in de Euroleague op 2023-02-03 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Monaco tegen Real Madrid?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Monaco tegen Real Madrid, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Monaco vs Real Madrid?

Geplaatst in Euroleague Getagd met ,