Montpellier vs Toulouse

Montpellier vs ToulouseMontpellierToulouse

⚽ 2023-10-29 – Ligue 1

 

Montpellier vs Toulouse Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Montpellier en Toulouse wordt op 2023-10-29 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Ligue 1 staat op 14:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach M. Der Zakarian heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Toulouse 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Montpellier vs Toulouse, behaalde Montpellier 2 overwinningen in eigen huis, terwijl Toulouse uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Montpellier: n/a
  • voor Toulouse: n/a

Montpellier vs Toulouse Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Montpellier en Toulouse:

Datum Uitslagen
2023-04-09 Montpellier 1 – 2 Toulouse
2022-10-02 Toulouse 4 – 2 Montpellier
2019-11-10 Montpellier 3 – 0 Toulouse
2019-04-14 Montpellier 2 – 1 Toulouse

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Montpellier vs Toulouse H2H pagina aan.

Montpellier vs Toulouse voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Montpellier vs Toulouse Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Montpellier - Toulouse gespeeld in de Ligue 1 op 2023-10-29 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Montpellier vs Toulouse Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Montpellier - Toulouse gespeeld in de Ligue 1 op 2023-10-29 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Montpellier tegen Toulouse?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Montpellier tegen Toulouse te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Montpellier vs Toulouse?

Geplaatst in Ligue 1 Getagd met ,

Verifieer je leeftijd