Monza vs Torino

Monza vs TorinoMonzaTorino

⚽ 2023-11-11 – Serie A

 

Monza vs Torino Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Monza en Torino wordt op 2023-11-11 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Serie A staat op 19:45 GMT. De ploeg onder leiding van coach R. Palladino heeft 3 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Torino 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Monza vs Torino, behaalde Monza 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Torino uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Monza: n/a
  • voor Torino: n/a

Monza vs Torino Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Monza en Torino:

Datum Uitslagen
2023-05-07 Torino 1 – 1 Monza
2022-08-13 Monza 1 – 2 Torino
n/a n/a
n/a n/a

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Monza vs Torino H2H pagina aan.

Monza vs Torino voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Monza vs Torino Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Monza - Torino gespeeld in de Serie A op 2023-11-11 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Monza vs Torino Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Monza - Torino gespeeld in de Serie A op 2023-11-11 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Monza tegen Torino?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Monza tegen Torino te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Monza vs Torino?

Geplaatst in Serie A Getagd met ,

Verifieer je leeftijd