MVV vs NAC Breda

MVV vs NAC BredaMVVNAC Breda

⚽ 2023-05-27 – Eredivisie

 

MVV vs NAC Breda Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen MVV en NAC Breda wordt op 2023-05-27 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Eredivisie staat op 18:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach M. Verberne heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl NAC Breda 3 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen MVV vs NAC Breda, behaalde MVV 1 overwinningen in eigen huis, terwijl NAC Breda uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor MVV: n/a
  • voor NAC Breda: n/a

MVV vs NAC Breda Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen MVV en NAC Breda:

Datum Uitslagen
2023-05-23 NAC Breda 1 – 0 MVV
2023-03-10 NAC Breda 4 – 1 MVV
2022-08-15 MVV 3 – 1 NAC Breda
2022-03-04 MVV 1 – 2 NAC Breda

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de MVV vs NAC Breda H2H pagina aan.

MVV vs NAC Breda voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

MVV vs NAC Breda Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd MVV - NAC Breda gespeeld in de Eredivisie op 2023-05-27 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

MVV vs NAC Breda Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd MVV - NAC Breda gespeeld in de Eredivisie op 2023-05-27 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op MVV tegen NAC Breda?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd MVV tegen NAC Breda te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd MVV vs NAC Breda?

Geplaatst in Eredivisie Getagd met ,