Napoli vs Roma

Napoli vs RomaNapoliRoma

⚽ 2023-01-29 – Serie A

 

Napoli vs Roma Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Napoli en Roma wordt op 2023-01-29 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Serie A staat op 19:45 GMT. De ploeg onder leiding van coach L. Spalletti heeft 3 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Roma 4 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Napoli vs Roma, behaalde Napoli 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Roma uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Napoli: V. Osimhen(0.87 goals/match);
  • voor Roma: n/a

Napoli vs Roma Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Napoli en Roma:

Datum Uitslagen
2022-10-23 Roma 0 – 1 Napoli
2022-04-18 Napoli 1 – 1 Roma
2021-10-24 Roma 0 – 0 Napoli
2021-03-21 Roma 0 – 2 Napoli

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Napoli vs Roma H2H pagina aan.

Napoli vs Roma voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Napoli vs Roma Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Napoli - Roma gespeeld in de Serie A op 2023-01-29 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Napoli vs Roma Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Napoli - Roma gespeeld in de Serie A op 2023-01-29 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Napoli tegen Roma?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Napoli tegen Roma te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Napoli vs Roma?

Geplaatst in Serie A Getagd met ,