Napoli vs Union Berlin

Napoli vs Union BerlinNapoliUnion Berlin

⚽ 2023-11-08 – UEFA Champions League

 

Napoli vs Union Berlin Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Napoli en Union Berlin wordt op 2023-11-08 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de UEFA Champions League staat op 17:45 GMT. De ploeg onder leiding van coach R. Garcia heeft 3 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Union Berlin 0 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Napoli vs Union Berlin, behaalde Napoli 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Union Berlin uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Napoli: n/a
  • voor Union Berlin: n/a

Napoli vs Union Berlin Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Napoli en Union Berlin:

Datum Uitslagen
2023-10-24 Union Berlin 0 – 1 Napoli
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Napoli vs Union Berlin H2H pagina aan.

Napoli vs Union Berlin voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Napoli vs Union Berlin Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Napoli - Union Berlin gespeeld in de UEFA Champions League op 2023-11-08 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Napoli vs Union Berlin Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Napoli - Union Berlin gespeeld in de UEFA Champions League op 2023-11-08 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Napoli tegen Union Berlin?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Napoli tegen Union Berlin te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Napoli vs Union Berlin?

Geplaatst in UEFA Champions League Getagd met ,

Verifieer je leeftijd