New Orleans Pelicans vs Denver Nuggets

New Orleans Pelicans vs Denver NuggetsNew Orleans PelicansDenver Nuggets

🏀 2023-11-18 – NBA

 

New Orleans Pelicans vs Denver Nuggets Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd New Orleans Pelicans tegen Denver Nuggets in de NBA begint om 02:00 op 2023-11-18. De thuisploeg komt met 5 overwinningen uit de laatste 11 gespeelde wedstrijden, terwijl Denver Nuggets een 0.818 procent winstpercentage heeft uit de laatste 11 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we New Orleans Pelicans met 0 overwinningen thuis, terwijl Denver Nuggets 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft New Orleans Pelicans een gemiddeld puntenverschil van -4.5 punten, terwijl Denver Nuggets een gemiddeld puntenverschil van 8.2 punten heeft:

  • New Orleans Pelicans: 111.1 gemiddelde punten voor, 115.6 gemiddelde punten tegen
  • Denver Nuggets: 114.5 gemiddelde punten voor, 106.3 gemiddelde punten tegen

New Orleans Pelicans vs Denver Nuggets Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen New Orleans Pelicans en Denver Nuggets:

Datum Uitslagen
2023-11-07 Denver Nuggets 134 – 116 New Orleans Pelicans
2023-03-31 Denver Nuggets 88 – 107 New Orleans Pelicans
2023-02-01 Denver Nuggets 122 – 113 New Orleans Pelicans
2023-01-25 New Orleans Pelicans 98 – 99 Denver Nuggets

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de New Orleans Pelicans tegen Denver Nuggets wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

New Orleans Pelicans vs Denver Nuggets Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen New Orleans Pelicans en Denver Nuggets en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

New Orleans Pelicans vs Denver Nuggets Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd New Orleans Pelicans tegen Denver Nuggets die in de NBA op 2023-11-18 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

New Orleans Pelicans vs Denver Nuggets Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd New Orleans Pelicans tegen Denver Nuggets die in de NBA op 2023-11-18 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op New Orleans Pelicans tegen Denver Nuggets?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd New Orleans Pelicans tegen Denver Nuggets, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd New Orleans Pelicans vs Denver Nuggets?

Geplaatst in NBA Getagd met ,

Verifieer je leeftijd