New Orleans Pelicans vs Detroit Pistons

New Orleans Pelicans vs Detroit PistonsNew Orleans PelicansDetroit Pistons

🏀 2023-11-03 – NBA

 

New Orleans Pelicans vs Detroit Pistons Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd New Orleans Pelicans tegen Detroit Pistons in de NBA begint om 01:00 op 2023-11-03. De thuisploeg komt met 2 overwinningen uit de laatste 3 gespeelde wedstrijden, terwijl Detroit Pistons een 0.5 procent winstpercentage heeft uit de laatste 4 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we New Orleans Pelicans met 2 overwinningen thuis, terwijl Detroit Pistons 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft New Orleans Pelicans een gemiddeld puntenverschil van -4 punten, terwijl Detroit Pistons een gemiddeld puntenverschil van 3.8 punten heeft:

  • New Orleans Pelicans: 103 gemiddelde punten voor, 107 gemiddelde punten tegen
  • Detroit Pistons: 110.8 gemiddelde punten voor, 107 gemiddelde punten tegen

New Orleans Pelicans vs Detroit Pistons Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen New Orleans Pelicans en Detroit Pistons:

Datum Uitslagen
2023-01-14 Detroit Pistons 110 – 116 New Orleans Pelicans
2022-12-08 New Orleans Pelicans 104 – 98 Detroit Pistons
2022-10-08 New Orleans Pelicans 107 – 101 Detroit Pistons
2022-02-02 Detroit Pistons 101 – 111 New Orleans Pelicans

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de New Orleans Pelicans tegen Detroit Pistons wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

New Orleans Pelicans vs Detroit Pistons Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen New Orleans Pelicans en Detroit Pistons en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

New Orleans Pelicans vs Detroit Pistons Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd New Orleans Pelicans tegen Detroit Pistons die in de NBA op 2023-11-03 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

New Orleans Pelicans vs Detroit Pistons Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd New Orleans Pelicans tegen Detroit Pistons die in de NBA op 2023-11-03 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op New Orleans Pelicans tegen Detroit Pistons?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd New Orleans Pelicans tegen Detroit Pistons, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd New Orleans Pelicans vs Detroit Pistons?

Geplaatst in NBA Getagd met ,

Verifieer je leeftijd