New Orleans Pelicans vs Washington Wizards

New Orleans Pelicans vs Washington WizardsNew Orleans PelicansWashington Wizards

🏀 2023-01-29 – NBA

 

New Orleans Pelicans vs Washington Wizards Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd New Orleans Pelicans tegen Washington Wizards in de NBA begint om 02:00 op 2023-01-29. De thuisploeg komt met 26 overwinningen uit de laatste 49 gespeelde wedstrijden, terwijl Washington Wizards een 0.458 procent winstpercentage heeft uit de laatste 48 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we New Orleans Pelicans met 2 overwinningen thuis, terwijl Washington Wizards 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft New Orleans Pelicans een gemiddeld puntenverschil van 2.2 punten, terwijl Washington Wizards een gemiddeld puntenverschil van -0.7 punten heeft:

  • New Orleans Pelicans: 115.3 gemiddelde punten voor, 113.1 gemiddelde punten tegen
  • Washington Wizards: 112.7 gemiddelde punten voor, 113.4 gemiddelde punten tegen

New Orleans Pelicans vs Washington Wizards Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen New Orleans Pelicans en Washington Wizards:

Datum Uitslagen
2023-01-10 Washington Wizards 112 – 132 New Orleans Pelicans
2022-07-13 New Orleans Pelicans 106 – 88 Washington Wizards
2021-11-25 New Orleans Pelicans 127 – 102 Washington Wizards
2021-11-16 Washington Wizards 105 – 100 New Orleans Pelicans

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de New Orleans Pelicans tegen Washington Wizards wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

New Orleans Pelicans vs Washington Wizards Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen New Orleans Pelicans en Washington Wizards en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

New Orleans Pelicans vs Washington Wizards Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd New Orleans Pelicans tegen Washington Wizards die in de NBA op 2023-01-29 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

New Orleans Pelicans vs Washington Wizards Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd New Orleans Pelicans tegen Washington Wizards die in de NBA op 2023-01-29 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op New Orleans Pelicans tegen Washington Wizards?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd New Orleans Pelicans tegen Washington Wizards, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd New Orleans Pelicans vs Washington Wizards?

Geplaatst in NBA Getagd met ,