New York Knicks vs Brooklyn Nets

New York Knicks vs Brooklyn NetsNew York KnicksBrooklyn Nets

🏀 2023-02-14 – NBA

 

New York Knicks vs Brooklyn Nets Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd New York Knicks tegen Brooklyn Nets in de NBA begint om 01:30 op 2023-02-14. De thuisploeg komt met 31 overwinningen uit de laatste 58 gespeelde wedstrijden, terwijl Brooklyn Nets een 0.589 procent winstpercentage heeft uit de laatste 56 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we New York Knicks met 0 overwinningen thuis, terwijl Brooklyn Nets 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft New York Knicks een gemiddeld puntenverschil van 1.7 punten, terwijl Brooklyn Nets een gemiddeld puntenverschil van 1.9 punten heeft:

  • New York Knicks: 114.3 gemiddelde punten voor, 112.6 gemiddelde punten tegen
  • Brooklyn Nets: 114.1 gemiddelde punten voor, 112.2 gemiddelde punten tegen

New York Knicks vs Brooklyn Nets Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen New York Knicks en Brooklyn Nets:

Datum Uitslagen
2023-01-28 Brooklyn Nets 122 – 115 New York Knicks
2022-11-10 Brooklyn Nets 112 – 85 New York Knicks
2022-04-07 New York Knicks 98 – 110 Brooklyn Nets
2022-03-13 Brooklyn Nets 110 – 107 New York Knicks

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de New York Knicks tegen Brooklyn Nets wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

New York Knicks vs Brooklyn Nets Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen New York Knicks en Brooklyn Nets en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

New York Knicks vs Brooklyn Nets Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd New York Knicks tegen Brooklyn Nets die in de NBA op 2023-02-14 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

New York Knicks vs Brooklyn Nets Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd New York Knicks tegen Brooklyn Nets die in de NBA op 2023-02-14 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op New York Knicks tegen Brooklyn Nets?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd New York Knicks tegen Brooklyn Nets, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd New York Knicks vs Brooklyn Nets?

Geplaatst in NBA Getagd met ,