New York Knicks vs Charlotte Hornets

New York Knicks vs Charlotte HornetsNew York KnicksCharlotte Hornets

🏀 2023-11-12 – NBA

 

New York Knicks vs Charlotte Hornets Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd New York Knicks tegen Charlotte Hornets in de NBA begint om 18:00 op 2023-11-12. De thuisploeg komt met 4 overwinningen uit de laatste 8 gespeelde wedstrijden, terwijl Charlotte Hornets een 0.286 procent winstpercentage heeft uit de laatste 7 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we New York Knicks met 0 overwinningen thuis, terwijl Charlotte Hornets 2 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft New York Knicks een gemiddeld puntenverschil van 4.3 punten, terwijl Charlotte Hornets een gemiddeld puntenverschil van -6.8 punten heeft:

  • New York Knicks: 107.1 gemiddelde punten voor, 102.8 gemiddelde punten tegen
  • Charlotte Hornets: 116.3 gemiddelde punten voor, 123.1 gemiddelde punten tegen

New York Knicks vs Charlotte Hornets Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen New York Knicks en Charlotte Hornets:

Datum Uitslagen
2023-03-08 New York Knicks 105 – 112 Charlotte Hornets
2022-12-10 Charlotte Hornets 102 – 121 New York Knicks
2022-10-27 New York Knicks – Charlotte Hornets
2022-03-31 New York Knicks 114 – 125 Charlotte Hornets

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de New York Knicks tegen Charlotte Hornets wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

New York Knicks vs Charlotte Hornets Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen New York Knicks en Charlotte Hornets en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

New York Knicks vs Charlotte Hornets Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd New York Knicks tegen Charlotte Hornets die in de NBA op 2023-11-12 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

New York Knicks vs Charlotte Hornets Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd New York Knicks tegen Charlotte Hornets die in de NBA op 2023-11-12 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op New York Knicks tegen Charlotte Hornets?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd New York Knicks tegen Charlotte Hornets, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd New York Knicks vs Charlotte Hornets?

Geplaatst in NBA Getagd met ,

Verifieer je leeftijd