New York Knicks vs Cleveland Cavaliers

New York Knicks vs Cleveland CavaliersNew York KnicksCleveland Cavaliers

🏀 2023-01-25 – NBA

 

New York Knicks vs Cleveland Cavaliers Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd New York Knicks tegen Cleveland Cavaliers in de NBA begint om 01:30 op 2023-01-25. De thuisploeg komt met 25 overwinningen uit de laatste 48 gespeelde wedstrijden, terwijl Cleveland Cavaliers een 0.604 procent winstpercentage heeft uit de laatste 48 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we New York Knicks met 1 overwinningen thuis, terwijl Cleveland Cavaliers 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft New York Knicks een gemiddeld puntenverschil van 2 punten, terwijl Cleveland Cavaliers een gemiddeld puntenverschil van 4.4 punten heeft:

  • New York Knicks: 114.3 gemiddelde punten voor, 112.3 gemiddelde punten tegen
  • Cleveland Cavaliers: 111.7 gemiddelde punten voor, 107.3 gemiddelde punten tegen

New York Knicks vs Cleveland Cavaliers Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen New York Knicks en Cleveland Cavaliers:

Datum Uitslagen
2022-12-04 New York Knicks 92 – 81 Cleveland Cavaliers
2022-10-30 Cleveland Cavaliers 121 – 108 New York Knicks
2022-04-02 New York Knicks 101 – 119 Cleveland Cavaliers
2022-01-25 Cleveland Cavaliers 95 – 93 New York Knicks

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de New York Knicks tegen Cleveland Cavaliers wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

New York Knicks vs Cleveland Cavaliers Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen New York Knicks en Cleveland Cavaliers en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

New York Knicks vs Cleveland Cavaliers Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd New York Knicks tegen Cleveland Cavaliers die in de NBA op 2023-01-25 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

New York Knicks vs Cleveland Cavaliers Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd New York Knicks tegen Cleveland Cavaliers die in de NBA op 2023-01-25 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op New York Knicks tegen Cleveland Cavaliers?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd New York Knicks tegen Cleveland Cavaliers, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd New York Knicks vs Cleveland Cavaliers?

Geplaatst in NBA Getagd met ,