New York Knicks vs Minnesota Timberwolves

New York Knicks vs Minnesota TimberwolvesNew York KnicksMinnesota Timberwolves

🏀 2023-10-15 – NBA

 

New York Knicks vs Minnesota Timberwolves Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd New York Knicks tegen Minnesota Timberwolves in de NBA begint om 00:30 op 2023-10-15. De thuisploeg komt met 1 overwinningen uit de laatste 1 gespeelde wedstrijden, terwijl Minnesota Timberwolves een 1 procent winstpercentage heeft uit de laatste 2 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we New York Knicks met 0 overwinningen thuis, terwijl Minnesota Timberwolves 2 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft New York Knicks een gemiddeld puntenverschil van 7 punten, terwijl Minnesota Timberwolves een gemiddeld puntenverschil van 10 punten heeft:

  • New York Knicks: 114 gemiddelde punten voor, 107 gemiddelde punten tegen
  • Minnesota Timberwolves: 107.5 gemiddelde punten voor, 97.5 gemiddelde punten tegen

New York Knicks vs Minnesota Timberwolves Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen New York Knicks en Minnesota Timberwolves:

Datum Uitslagen
2023-03-20 New York Knicks 134 – 140 Minnesota Timberwolves
2022-11-08 Minnesota Timberwolves 107 – 120 New York Knicks
2022-01-19 New York Knicks 110 – 112 Minnesota Timberwolves
2021-12-29 Minnesota Timberwolves 88 – 96 New York Knicks

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de New York Knicks tegen Minnesota Timberwolves wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

New York Knicks vs Minnesota Timberwolves Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen New York Knicks en Minnesota Timberwolves en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

New York Knicks vs Minnesota Timberwolves Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd New York Knicks tegen Minnesota Timberwolves die in de NBA op 2023-10-15 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

New York Knicks vs Minnesota Timberwolves Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd New York Knicks tegen Minnesota Timberwolves die in de NBA op 2023-10-15 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op New York Knicks tegen Minnesota Timberwolves?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd New York Knicks tegen Minnesota Timberwolves, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd New York Knicks vs Minnesota Timberwolves?

Geplaatst in NBA Getagd met ,

Verifieer je leeftijd