New York Knicks vs Toronto Raptors

New York Knicks vs Toronto RaptorsNew York KnicksToronto Raptors

🏀 2023-01-16 – NBA

 

New York Knicks vs Toronto Raptors Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd New York Knicks tegen Toronto Raptors in de NBA begint om 21:00 op 2023-01-16. De thuisploeg komt met 24 overwinningen uit de laatste 43 gespeelde wedstrijden, terwijl Toronto Raptors een 0.452 procent winstpercentage heeft uit de laatste 42 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we New York Knicks met 1 overwinningen thuis, terwijl Toronto Raptors 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft New York Knicks een gemiddeld puntenverschil van 2.8 punten, terwijl Toronto Raptors een gemiddeld puntenverschil van 0.5 punten heeft:

  • New York Knicks: 114 gemiddelde punten voor, 111.2 gemiddelde punten tegen
  • Toronto Raptors: 112 gemiddelde punten voor, 111.5 gemiddelde punten tegen

New York Knicks vs Toronto Raptors Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen New York Knicks en Toronto Raptors:

Datum Uitslagen
2023-01-07 Toronto Raptors 108 – 112 New York Knicks
2022-12-22 New York Knicks 106 – 113 Toronto Raptors
2022-04-11 New York Knicks 105 – 94 Toronto Raptors
2022-01-02 Toronto Raptors 120 – 105 New York Knicks

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de New York Knicks tegen Toronto Raptors wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

New York Knicks vs Toronto Raptors Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen New York Knicks en Toronto Raptors en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

New York Knicks vs Toronto Raptors Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd New York Knicks tegen Toronto Raptors die in de NBA op 2023-01-16 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

New York Knicks vs Toronto Raptors Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd New York Knicks tegen Toronto Raptors die in de NBA op 2023-01-16 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op New York Knicks tegen Toronto Raptors?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd New York Knicks tegen Toronto Raptors, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd New York Knicks vs Toronto Raptors?

Geplaatst in NBA Getagd met ,