Newcastle United vs Southampton

Newcastle United vs SouthamptonNewcastle UnitedSouthampton

⚽ 2023-04-30 – Premier League

 

Newcastle United vs Southampton Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Newcastle United en Southampton wordt op 2023-04-30 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Premier League staat op 13:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach E. Howe heeft 4 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Southampton 0 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Newcastle United vs Southampton, behaalde Newcastle United 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Southampton uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Newcastle United: n/a
  • voor Southampton: n/a

Newcastle United vs Southampton Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Newcastle United en Southampton:

Datum Uitslagen
2023-01-31 Newcastle United 2 – 1 Southampton
2023-01-24 Southampton 0 – 1 Newcastle United
2022-11-06 Southampton 1 – 4 Newcastle United
2022-03-10 Southampton 1 – 2 Newcastle United

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Newcastle United vs Southampton H2H pagina aan.

Newcastle United vs Southampton voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Newcastle United vs Southampton Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Newcastle United - Southampton gespeeld in de Premier League op 2023-04-30 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Newcastle United vs Southampton Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Newcastle United - Southampton gespeeld in de Premier League op 2023-04-30 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Newcastle United tegen Southampton?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Newcastle United tegen Southampton te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Newcastle United vs Southampton?

Geplaatst in Premier League Getagd met ,
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | loketkansspel.nl