Nice vs Ajaccio

Nice vs AjaccioNiceAjaccio

⚽ 2023-02-10 – Ligue 1

 

Nice vs Ajaccio Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Nice en Ajaccio wordt op 2023-02-10 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Ligue 1 staat op 20:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach D. Digard heeft 4 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Ajaccio 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Nice vs Ajaccio, behaalde Nice 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Ajaccio uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Nice: n/a
  • voor Ajaccio: n/a

Nice vs Ajaccio Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Nice en Ajaccio:

Datum Uitslagen
2022-09-11 Ajaccio 0 – 1 Nice
2014-01-18 Nice 2 – 0 Ajaccio
2013-08-25 Ajaccio 0 – 0 Nice
n/a n/a

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Nice vs Ajaccio H2H pagina aan.

Nice vs Ajaccio voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Nice vs Ajaccio Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Nice - Ajaccio gespeeld in de Ligue 1 op 2023-02-10 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Nice vs Ajaccio Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Nice - Ajaccio gespeeld in de Ligue 1 op 2023-02-10 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Nice tegen Ajaccio?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Nice tegen Ajaccio te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Nice vs Ajaccio?

Geplaatst in Ligue 1 Getagd met ,