Oklahoma City Thunder vs Golden State Warriors

Oklahoma City Thunder vs Golden State WarriorsOklahoma City ThunderGolden State Warriors

🏀 2023-01-31 – NBA

 

Oklahoma City Thunder vs Golden State Warriors Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Oklahoma City Thunder tegen Golden State Warriors in de NBA begint om 02:00 op 2023-01-31. De thuisploeg komt met 24 overwinningen uit de laatste 49 gespeelde wedstrijden, terwijl Golden State Warriors een 0.51 procent winstpercentage heeft uit de laatste 49 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Oklahoma City Thunder met 0 overwinningen thuis, terwijl Golden State Warriors 2 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Oklahoma City Thunder een gemiddeld puntenverschil van 1.2 punten, terwijl Golden State Warriors een gemiddeld puntenverschil van -0.1 punten heeft:

  • Oklahoma City Thunder: 116.8 gemiddelde punten voor, 115.6 gemiddelde punten tegen
  • Golden State Warriors: 117.9 gemiddelde punten voor, 118 gemiddelde punten tegen

Oklahoma City Thunder vs Golden State Warriors Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Oklahoma City Thunder en Golden State Warriors:

Datum Uitslagen
2022-07-15 Golden State Warriors 82 – 90 Oklahoma City Thunder
2022-02-08 Oklahoma City Thunder 98 – 110 Golden State Warriors
2021-10-31 Golden State Warriors 103 – 82 Oklahoma City Thunder
2021-10-27 Oklahoma City Thunder 98 – 106 Golden State Warriors

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Oklahoma City Thunder tegen Golden State Warriors wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Oklahoma City Thunder vs Golden State Warriors Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Oklahoma City Thunder en Golden State Warriors en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Oklahoma City Thunder vs Golden State Warriors Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Oklahoma City Thunder tegen Golden State Warriors die in de NBA op 2023-01-31 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Oklahoma City Thunder vs Golden State Warriors Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Oklahoma City Thunder tegen Golden State Warriors die in de NBA op 2023-01-31 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Oklahoma City Thunder tegen Golden State Warriors?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Oklahoma City Thunder tegen Golden State Warriors, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Oklahoma City Thunder vs Golden State Warriors?

Geplaatst in NBA Getagd met ,