Oklahoma City Thunder vs Houston Rockets

Oklahoma City Thunder vs Houston RocketsOklahoma City ThunderHouston Rockets

🏀 2023-02-05 – NBA

 

Oklahoma City Thunder vs Houston Rockets Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Oklahoma City Thunder tegen Houston Rockets in de NBA begint om 02:00 op 2023-02-05. De thuisploeg komt met 24 overwinningen uit de laatste 51 gespeelde wedstrijden, terwijl Houston Rockets een 0.255 procent winstpercentage heeft uit de laatste 51 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Oklahoma City Thunder met 0 overwinningen thuis, terwijl Houston Rockets 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Oklahoma City Thunder een gemiddeld puntenverschil van 0.8 punten, terwijl Houston Rockets een gemiddeld puntenverschil van -7.3 punten heeft:

  • Oklahoma City Thunder: 116.6 gemiddelde punten voor, 115.8 gemiddelde punten tegen
  • Houston Rockets: 109.6 gemiddelde punten voor, 116.9 gemiddelde punten tegen

Oklahoma City Thunder vs Houston Rockets Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Oklahoma City Thunder en Houston Rockets:

Datum Uitslagen
2023-02-02 Houston Rockets 112 – 106 Oklahoma City Thunder
2022-11-27 Houston Rockets 118 – 105 Oklahoma City Thunder
2022-07-10 Houston Rockets 90 – 88 Oklahoma City Thunder
2021-12-02 Oklahoma City Thunder 110 – 114 Houston Rockets

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Oklahoma City Thunder tegen Houston Rockets wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Oklahoma City Thunder vs Houston Rockets Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Oklahoma City Thunder en Houston Rockets en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Oklahoma City Thunder vs Houston Rockets Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Oklahoma City Thunder tegen Houston Rockets die in de NBA op 2023-02-05 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Oklahoma City Thunder vs Houston Rockets Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Oklahoma City Thunder tegen Houston Rockets die in de NBA op 2023-02-05 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Oklahoma City Thunder tegen Houston Rockets?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Oklahoma City Thunder tegen Houston Rockets, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Oklahoma City Thunder vs Houston Rockets?

Geplaatst in NBA Getagd met ,