Oklahoma City Thunder vs Phoenix Suns

Oklahoma City Thunder vs Phoenix SunsOklahoma City ThunderPhoenix Suns

🏀 2023-03-19 – NBA

 

Oklahoma City Thunder vs Phoenix Suns Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Oklahoma City Thunder tegen Phoenix Suns in de NBA begint om 20:30 op 2023-03-19. De thuisploeg komt met 34 overwinningen uit de laatste 70 gespeelde wedstrijden, terwijl Phoenix Suns een 0.543 procent winstpercentage heeft uit de laatste 70 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Oklahoma City Thunder met 1 overwinningen thuis, terwijl Phoenix Suns 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Oklahoma City Thunder een gemiddeld puntenverschil van 1.5 punten, terwijl Phoenix Suns een gemiddeld puntenverschil van 1.9 punten heeft:

  • Oklahoma City Thunder: 117.8 gemiddelde punten voor, 116.3 gemiddelde punten tegen
  • Phoenix Suns: 113.3 gemiddelde punten voor, 111.4 gemiddelde punten tegen

Oklahoma City Thunder vs Phoenix Suns Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Oklahoma City Thunder en Phoenix Suns:

Datum Uitslagen
2023-03-09 Phoenix Suns 132 – 101 Oklahoma City Thunder
2023-02-25 Phoenix Suns 124 – 115 Oklahoma City Thunder
2022-04-04 Oklahoma City Thunder 117 – 96 Phoenix Suns
2022-02-25 Oklahoma City Thunder 104 – 124 Phoenix Suns

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Oklahoma City Thunder tegen Phoenix Suns wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Oklahoma City Thunder vs Phoenix Suns Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Oklahoma City Thunder en Phoenix Suns en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Oklahoma City Thunder vs Phoenix Suns Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Oklahoma City Thunder tegen Phoenix Suns die in de NBA op 2023-03-19 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Oklahoma City Thunder vs Phoenix Suns Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Oklahoma City Thunder tegen Phoenix Suns die in de NBA op 2023-03-19 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Oklahoma City Thunder tegen Phoenix Suns?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Oklahoma City Thunder tegen Phoenix Suns, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Oklahoma City Thunder vs Phoenix Suns?

Geplaatst in NBA Getagd met ,