Oklahoma City Thunder vs Utah Jazz

Oklahoma City Thunder vs Utah JazzOklahoma City ThunderUtah Jazz

🏀 2023-03-06 – NBA

 

Oklahoma City Thunder vs Utah Jazz Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Oklahoma City Thunder tegen Utah Jazz in de NBA begint om 01:00 op 2023-03-06. De thuisploeg komt met 29 overwinningen uit de laatste 63 gespeelde wedstrijden, terwijl Utah Jazz een 0.484 procent winstpercentage heeft uit de laatste 64 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Oklahoma City Thunder met 1 overwinningen thuis, terwijl Utah Jazz 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Oklahoma City Thunder een gemiddeld puntenverschil van 1.4 punten, terwijl Utah Jazz een gemiddeld puntenverschil van 0 punten heeft:

  • Oklahoma City Thunder: 118 gemiddelde punten voor, 116.6 gemiddelde punten tegen
  • Utah Jazz: 117 gemiddelde punten voor, 117 gemiddelde punten tegen

Oklahoma City Thunder vs Utah Jazz Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Oklahoma City Thunder en Utah Jazz:

Datum Uitslagen
2023-03-04 Oklahoma City Thunder 130 – 103 Utah Jazz
2023-02-24 Utah Jazz 120 – 119 Oklahoma City Thunder
2022-04-07 Utah Jazz 137 – 101 Oklahoma City Thunder
2022-03-07 Oklahoma City Thunder 103 – 116 Utah Jazz

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Oklahoma City Thunder tegen Utah Jazz wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Oklahoma City Thunder vs Utah Jazz Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Oklahoma City Thunder en Utah Jazz en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Oklahoma City Thunder vs Utah Jazz Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Oklahoma City Thunder tegen Utah Jazz die in de NBA op 2023-03-06 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Oklahoma City Thunder vs Utah Jazz Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Oklahoma City Thunder tegen Utah Jazz die in de NBA op 2023-03-06 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Oklahoma City Thunder tegen Utah Jazz?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Oklahoma City Thunder tegen Utah Jazz, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Oklahoma City Thunder vs Utah Jazz?

Geplaatst in NBA Getagd met ,