Olimpia Milano vs Anadolu Efes

Olimpia Milano vs Anadolu EfesOlimpia MilanoAnadolu Efes

🏀 2023-11-16 – Euroleague

 

Olimpia Milano vs Anadolu Efes Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Olimpia Milano tegen Anadolu Efes in de Euroleague begint om 19:30 op 2023-11-16. De thuisploeg komt met 4 overwinningen uit de laatste 7 gespeelde wedstrijden, terwijl Anadolu Efes een 0.964 procent winstpercentage heeft uit de laatste 28 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Olimpia Milano met 0 overwinningen thuis, terwijl Anadolu Efes 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Olimpia Milano een gemiddeld puntenverschil van 3.5 punten, terwijl Anadolu Efes een gemiddeld puntenverschil van 13.7 punten heeft:

  • Olimpia Milano: 78.4 gemiddelde punten voor, 74.9 gemiddelde punten tegen
  • Anadolu Efes: 89.0 gemiddelde punten voor, 75.3 gemiddelde punten tegen

Olimpia Milano vs Anadolu Efes Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Olimpia Milano en Anadolu Efes:

Datum Uitslagen
2023-03-28 Anadolu Efes 89 – 69 Olimpia Milano
2022-11-22 Olimpia Milano 51 – 80 Anadolu Efes
2022-04-28 Anadolu Efes 75 – 70 Olimpia Milano
2022-04-26 Anadolu Efes 77 – 65 Olimpia Milano

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Olimpia Milano tegen Anadolu Efes wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Olimpia Milano vs Anadolu Efes Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Olimpia Milano en Anadolu Efes en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Olimpia Milano vs Anadolu Efes Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Olimpia Milano tegen Anadolu Efes die in de Euroleague op 2023-11-16 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Olimpia Milano vs Anadolu Efes Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Olimpia Milano tegen Anadolu Efes die in de Euroleague op 2023-11-16 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Olimpia Milano tegen Anadolu Efes?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Olimpia Milano tegen Anadolu Efes, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Olimpia Milano vs Anadolu Efes?

Geplaatst in Euroleague Getagd met ,

Verifieer je leeftijd