Olimpia Milano vs Lyon-Villeurbanne

Olimpia Milano vs Lyon-VilleurbanneOlimpia MilanoLyon-Villeurbanne

🏀 2023-01-20 – Euroleague

 

Olimpia Milano vs Lyon-Villeurbanne Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Olimpia Milano tegen Lyon-Villeurbanne in de Euroleague begint om 19:30 op 2023-01-20. De thuisploeg komt met 24 overwinningen uit de laatste 30 gespeelde wedstrijden, terwijl Lyon-Villeurbanne een 0.765 procent winstpercentage heeft uit de laatste 34 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Olimpia Milano met 1 overwinningen thuis, terwijl Lyon-Villeurbanne 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Olimpia Milano een gemiddeld puntenverschil van 10.4 punten, terwijl Lyon-Villeurbanne een gemiddeld puntenverschil van 8.2 punten heeft:

  • Olimpia Milano: 82.2 gemiddelde punten voor, 71.8 gemiddelde punten tegen
  • Lyon-Villeurbanne: 85.9 gemiddelde punten voor, 77.7 gemiddelde punten tegen

Olimpia Milano vs Lyon-Villeurbanne Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Olimpia Milano en Lyon-Villeurbanne:

Datum Uitslagen
2022-10-06 Lyon-Villeurbanne 62 – 69 Olimpia Milano
2022-04-07 Lyon-Villeurbanne 80 – 81 Olimpia Milano
2021-10-21 Olimpia Milano 73 – 72 Lyon-Villeurbanne
2021-02-05 Lyon-Villeurbanne 78 – 69 Olimpia Milano

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Olimpia Milano tegen Lyon-Villeurbanne wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Olimpia Milano vs Lyon-Villeurbanne Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Olimpia Milano en Lyon-Villeurbanne en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Olimpia Milano vs Lyon-Villeurbanne Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Olimpia Milano tegen Lyon-Villeurbanne die in de Euroleague op 2023-01-20 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Olimpia Milano vs Lyon-Villeurbanne Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Olimpia Milano tegen Lyon-Villeurbanne die in de Euroleague op 2023-01-20 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Olimpia Milano tegen Lyon-Villeurbanne?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Olimpia Milano tegen Lyon-Villeurbanne, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Olimpia Milano vs Lyon-Villeurbanne?

Geplaatst in Euroleague Getagd met ,