Olimpia Milano vs Olympiakos

Olimpia Milano vs OlympiakosOlimpia MilanoOlympiakos

🏀 2023-03-03 – Euroleague

 

Olimpia Milano vs Olympiakos Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Olimpia Milano tegen Olympiakos in de Euroleague begint om 19:30 op 2023-03-03. De thuisploeg komt met 15 overwinningen uit de laatste 19 gespeelde wedstrijden, terwijl Olympiakos een 1.000 procent winstpercentage heeft uit de laatste 15 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Olimpia Milano met 1 overwinningen thuis, terwijl Olympiakos 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Olimpia Milano een gemiddeld puntenverschil van 9.7 punten, terwijl Olympiakos een gemiddeld puntenverschil van 23.4 punten heeft:

  • Olimpia Milano: 81.9 gemiddelde punten voor, 72.2 gemiddelde punten tegen
  • Olympiakos: 93.6 gemiddelde punten voor, 70.2 gemiddelde punten tegen

Olimpia Milano vs Olympiakos Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Olimpia Milano en Olympiakos:

Datum Uitslagen
2023-01-06 Olympiakos 82 – 66 Olimpia Milano
2022-02-24 Olympiakos 67 – 58 Olimpia Milano
2021-11-26 Olimpia Milano 72 – 93 Olympiakos
2021-01-26 Olimpia Milano 90 – 79 Olympiakos

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Olimpia Milano tegen Olympiakos wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Olimpia Milano vs Olympiakos Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Olimpia Milano en Olympiakos en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Olimpia Milano vs Olympiakos Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Olimpia Milano tegen Olympiakos die in de Euroleague op 2023-03-03 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Olimpia Milano vs Olympiakos Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Olimpia Milano tegen Olympiakos die in de Euroleague op 2023-03-03 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Olimpia Milano tegen Olympiakos?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Olimpia Milano tegen Olympiakos, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Olimpia Milano vs Olympiakos?

Geplaatst in Euroleague Getagd met ,