Olympiakos vs Baskonia

Olympiakos vs BaskoniaOlympiakosBaskonia

🏀 2023-04-13 – Euroleague

 

Olympiakos vs Baskonia Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Olympiakos tegen Baskonia in de Euroleague begint om 18:00 op 2023-04-13. De thuisploeg komt met 22 overwinningen uit de laatste 22 gespeelde wedstrijden, terwijl Baskonia een 0.846 procent winstpercentage heeft uit de laatste 26 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Olympiakos met 1 overwinningen thuis, terwijl Baskonia 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Olympiakos een gemiddeld puntenverschil van 21.0 punten, terwijl Baskonia een gemiddeld puntenverschil van 9.4 punten heeft:

  • Olympiakos: 92.2 gemiddelde punten voor, 71.2 gemiddelde punten tegen
  • Baskonia: 91.6 gemiddelde punten voor, 82.2 gemiddelde punten tegen

Olympiakos vs Baskonia Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Olympiakos en Baskonia:

Datum Uitslagen
2022-10-21 Baskonia 92 – 97 Olympiakos
2022-02-04 Baskonia 62 – 72 Olympiakos
2021-10-01 Olympiakos 75 – 50 Baskonia
2021-03-03 Baskonia 91 – 66 Olympiakos

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Olympiakos tegen Baskonia wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Olympiakos vs Baskonia Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Olympiakos en Baskonia en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Olympiakos vs Baskonia Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Olympiakos tegen Baskonia die in de Euroleague op 2023-04-13 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Olympiakos vs Baskonia Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Olympiakos tegen Baskonia die in de Euroleague op 2023-04-13 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Olympiakos tegen Baskonia?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Olympiakos tegen Baskonia, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Olympiakos vs Baskonia?

Geplaatst in Euroleague Getagd met ,
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | loketkansspel.nl