Olympiakos vs Partizan

Olympiakos vs PartizanOlympiakosPartizan

🏀 2023-10-19 – Euroleague

 

Olympiakos vs Partizan Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Olympiakos tegen Partizan in de Euroleague begint om 18:15 op 2023-10-19. De thuisploeg komt met 2 overwinningen uit de laatste 2 gespeelde wedstrijden, terwijl Partizan een procent winstpercentage heeft uit de laatste gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Olympiakos met 1 overwinningen thuis, terwijl Partizan 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Olympiakos een gemiddeld puntenverschil van 8.5 punten, terwijl Partizan een gemiddeld puntenverschil van punten heeft:

  • Olympiakos: 80.0 gemiddelde punten voor, 71.5 gemiddelde punten tegen
  • Partizan: gemiddelde punten voor, gemiddelde punten tegen

Olympiakos vs Partizan Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Olympiakos en Partizan:

Datum Uitslagen
2023-03-24 Partizan 90 – 75 Olympiakos
2022-11-10 Olympiakos 87 – 58 Partizan
n/a n/a
n/a n/a

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Olympiakos tegen Partizan wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Olympiakos vs Partizan Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Olympiakos en Partizan en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Olympiakos vs Partizan Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Olympiakos tegen Partizan die in de Euroleague op 2023-10-19 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Olympiakos vs Partizan Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Olympiakos tegen Partizan die in de Euroleague op 2023-10-19 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Olympiakos tegen Partizan?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Olympiakos tegen Partizan, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Olympiakos vs Partizan?

Geplaatst in Euroleague Getagd met ,

Verifieer je leeftijd