Orlando Magic vs Boston Celtics

Orlando Magic vs Boston CelticsOrlando MagicBoston Celtics

🏀 2023-01-24 – NBA

 

Orlando Magic vs Boston Celtics Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Orlando Magic tegen Boston Celtics in de NBA begint om 01:00 op 2023-01-24. De thuisploeg komt met 17 overwinningen uit de laatste 46 gespeelde wedstrijden, terwijl Boston Celtics een 0.745 procent winstpercentage heeft uit de laatste 47 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Orlando Magic met 0 overwinningen thuis, terwijl Boston Celtics 2 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Orlando Magic een gemiddeld puntenverschil van -3.8 punten, terwijl Boston Celtics een gemiddeld puntenverschil van 6.3 punten heeft:

  • Orlando Magic: 110.9 gemiddelde punten voor, 114.7 gemiddelde punten tegen
  • Boston Celtics: 118.5 gemiddelde punten voor, 112.2 gemiddelde punten tegen

Orlando Magic vs Boston Celtics Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Orlando Magic en Boston Celtics:

Datum Uitslagen
2022-12-18 Boston Celtics 92 – 95 Orlando Magic
2022-12-17 Boston Celtics 109 – 117 Orlando Magic
2022-10-23 Orlando Magic 120 – 126 Boston Celtics
2022-02-06 Orlando Magic 83 – 116 Boston Celtics

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Orlando Magic tegen Boston Celtics wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Orlando Magic vs Boston Celtics Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Orlando Magic en Boston Celtics en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Orlando Magic vs Boston Celtics Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Orlando Magic tegen Boston Celtics die in de NBA op 2023-01-24 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Orlando Magic vs Boston Celtics Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Orlando Magic tegen Boston Celtics die in de NBA op 2023-01-24 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Orlando Magic tegen Boston Celtics?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Orlando Magic tegen Boston Celtics, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Orlando Magic vs Boston Celtics?

Geplaatst in NBA Getagd met ,