Orlando Magic vs Dallas Mavericks

Orlando Magic vs Dallas MavericksOrlando MagicDallas Mavericks

🏀 2023-11-07 – NBA

 

Orlando Magic vs Dallas Mavericks Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Orlando Magic tegen Dallas Mavericks in de NBA begint om 01:00 op 2023-11-07. De thuisploeg komt met 4 overwinningen uit de laatste 6 gespeelde wedstrijden, terwijl Dallas Mavericks een 0.8 procent winstpercentage heeft uit de laatste 5 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Orlando Magic met 2 overwinningen thuis, terwijl Dallas Mavericks 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Orlando Magic een gemiddeld puntenverschil van 6.2 punten, terwijl Dallas Mavericks een gemiddeld puntenverschil van 5 punten heeft:

  • Orlando Magic: 109.7 gemiddelde punten voor, 103.5 gemiddelde punten tegen
  • Dallas Mavericks: 120.8 gemiddelde punten voor, 115.8 gemiddelde punten tegen

Orlando Magic vs Dallas Mavericks Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Orlando Magic en Dallas Mavericks:

Datum Uitslagen
2022-11-09 Orlando Magic 94 – 87 Dallas Mavericks
2022-10-31 Dallas Mavericks 114 – 105 Orlando Magic
2022-10-08 Dallas Mavericks 105 – 110 Orlando Magic
2022-01-31 Orlando Magic 110 – 108 Dallas Mavericks

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Orlando Magic tegen Dallas Mavericks wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Orlando Magic vs Dallas Mavericks Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Orlando Magic en Dallas Mavericks en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Orlando Magic vs Dallas Mavericks Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Orlando Magic tegen Dallas Mavericks die in de NBA op 2023-11-07 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Orlando Magic vs Dallas Mavericks Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Orlando Magic tegen Dallas Mavericks die in de NBA op 2023-11-07 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Orlando Magic tegen Dallas Mavericks?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Orlando Magic tegen Dallas Mavericks, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Orlando Magic vs Dallas Mavericks?

Geplaatst in NBA Getagd met ,

Verifieer je leeftijd