Osasuna vs Atletico Madrid

Osasuna vs Atletico MadridOsasunaAtletico Madrid

⚽ 2023-01-29 – La Liga

 

Osasuna vs Atletico Madrid Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Osasuna en Atletico Madrid wordt op 2023-01-29 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de La Liga staat op 15:15 GMT. De ploeg onder leiding van coach Arrasate heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Atletico Madrid 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Osasuna vs Atletico Madrid, behaalde Osasuna 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Atletico Madrid uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Osasuna: n/a
  • voor Atletico Madrid: n/a

Osasuna vs Atletico Madrid Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Osasuna en Atletico Madrid:

Datum Uitslagen
2022-02-19 Osasuna 0 – 3 Atletico Madrid
2021-11-20 Atletico Madrid 1 – 0 Osasuna
2021-05-16 Atletico Madrid 2 – 1 Osasuna
2020-10-31 Osasuna 1 – 3 Atletico Madrid

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Osasuna vs Atletico Madrid H2H pagina aan.

Osasuna vs Atletico Madrid voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Osasuna vs Atletico Madrid Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Osasuna - Atletico Madrid gespeeld in de La Liga op 2023-01-29 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Osasuna vs Atletico Madrid Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Osasuna - Atletico Madrid gespeeld in de La Liga op 2023-01-29 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Osasuna tegen Atletico Madrid?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Osasuna tegen Atletico Madrid te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Osasuna vs Atletico Madrid?

Geplaatst in La Liga Getagd met ,