Osasuna vs Las Palmas

Osasuna vs Las PalmasOsasunaLas Palmas

⚽ 2023-11-11 – La Liga

 

Osasuna vs Las Palmas Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Osasuna en Las Palmas wordt op 2023-11-11 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de La Liga staat op 17:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach Arrasate heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Las Palmas 4 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Osasuna vs Las Palmas, behaalde Osasuna 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Las Palmas uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Osasuna: n/a
  • voor Las Palmas: n/a

Osasuna vs Las Palmas Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Osasuna en Las Palmas:

Datum Uitslagen
2019-05-25 Osasuna 2 – 0 Las Palmas
2019-01-12 Las Palmas 4 – 1 Osasuna
2017-03-05 Las Palmas 5 – 2 Osasuna
2016-10-01 Osasuna 2 – 2 Las Palmas

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Osasuna vs Las Palmas H2H pagina aan.

Osasuna vs Las Palmas voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Osasuna vs Las Palmas Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Osasuna - Las Palmas gespeeld in de La Liga op 2023-11-11 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Osasuna vs Las Palmas Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Osasuna - Las Palmas gespeeld in de La Liga op 2023-11-11 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Osasuna tegen Las Palmas?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Osasuna tegen Las Palmas te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Osasuna vs Las Palmas?

Geplaatst in La Liga Getagd met ,

Verifieer je leeftijd