Panathinaikos vs Zalgiris Kaunas

Panathinaikos vs Zalgiris KaunasPanathinaikosZalgiris Kaunas

🏀 2023-11-15 – Euroleague

 

Panathinaikos vs Zalgiris Kaunas Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Panathinaikos tegen Zalgiris Kaunas in de Euroleague begint om 19:15 op 2023-11-15. De thuisploeg komt met 6 overwinningen uit de laatste 6 gespeelde wedstrijden, terwijl Zalgiris Kaunas een 0.889 procent winstpercentage heeft uit de laatste 9 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Panathinaikos met 1 overwinningen thuis, terwijl Zalgiris Kaunas 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Panathinaikos een gemiddeld puntenverschil van 20.5 punten, terwijl Zalgiris Kaunas een gemiddeld puntenverschil van 12.0 punten heeft:

  • Panathinaikos: 85.3 gemiddelde punten voor, 64.8 gemiddelde punten tegen
  • Zalgiris Kaunas: 79.2 gemiddelde punten voor, 67.2 gemiddelde punten tegen

Panathinaikos vs Zalgiris Kaunas Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Panathinaikos en Zalgiris Kaunas:

Datum Uitslagen
2023-01-26 Panathinaikos 89 – 65 Zalgiris Kaunas
2022-12-02 Zalgiris Kaunas 67 – 81 Panathinaikos
2022-03-01 Panathinaikos 83 – 96 Zalgiris Kaunas
2021-11-16 Zalgiris Kaunas 76 – 69 Panathinaikos

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Panathinaikos tegen Zalgiris Kaunas wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Panathinaikos vs Zalgiris Kaunas Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Panathinaikos en Zalgiris Kaunas en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Panathinaikos vs Zalgiris Kaunas Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Panathinaikos tegen Zalgiris Kaunas die in de Euroleague op 2023-11-15 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Panathinaikos vs Zalgiris Kaunas Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Panathinaikos tegen Zalgiris Kaunas die in de Euroleague op 2023-11-15 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Panathinaikos tegen Zalgiris Kaunas?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Panathinaikos tegen Zalgiris Kaunas, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Panathinaikos vs Zalgiris Kaunas?

Geplaatst in Euroleague Getagd met ,

Verifieer je leeftijd