PEC Zwolle vs Fortuna Sittard

PEC Zwolle vs Fortuna SittardPEC ZwolleFortuna Sittard

⚽ 2023-11-05 – Eredivisie

 

PEC Zwolle vs Fortuna Sittard Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen PEC Zwolle en Fortuna Sittard wordt op 2023-11-05 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Eredivisie staat op 13:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach J. Jansen heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Fortuna Sittard 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen PEC Zwolle vs Fortuna Sittard, behaalde PEC Zwolle 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Fortuna Sittard uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor PEC Zwolle: n/a
  • voor Fortuna Sittard: n/a

PEC Zwolle vs Fortuna Sittard Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen PEC Zwolle en Fortuna Sittard:

Datum Uitslagen
2022-03-06 Fortuna Sittard 0 – 1 PEC Zwolle
2021-12-11 PEC Zwolle 0 – 1 Fortuna Sittard
2021-01-16 PEC Zwolle 0 – 2 Fortuna Sittard
2020-11-06 Fortuna Sittard 2 – 2 PEC Zwolle

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de PEC Zwolle vs Fortuna Sittard H2H pagina aan.

PEC Zwolle vs Fortuna Sittard voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

PEC Zwolle vs Fortuna Sittard Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd PEC Zwolle - Fortuna Sittard gespeeld in de Eredivisie op 2023-11-05 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

PEC Zwolle vs Fortuna Sittard Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd PEC Zwolle - Fortuna Sittard gespeeld in de Eredivisie op 2023-11-05 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op PEC Zwolle tegen Fortuna Sittard?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd PEC Zwolle tegen Fortuna Sittard te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd PEC Zwolle vs Fortuna Sittard?

Geplaatst in Eredivisie Getagd met ,

Verifieer je leeftijd