Phoenix Suns vs Dallas Mavericks

Phoenix Suns vs Dallas MavericksPhoenix SunsDallas Mavericks

🏀 2023-01-27 – NBA

 

Phoenix Suns vs Dallas Mavericks Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Phoenix Suns tegen Dallas Mavericks in de NBA begint om 04:00 op 2023-01-27. De thuisploeg komt met 25 overwinningen uit de laatste 49 gespeelde wedstrijden, terwijl Dallas Mavericks een 0.51 procent winstpercentage heeft uit de laatste 49 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Phoenix Suns met 1 overwinningen thuis, terwijl Dallas Mavericks 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Phoenix Suns een gemiddeld puntenverschil van 1.3 punten, terwijl Dallas Mavericks een gemiddeld puntenverschil van 0.4 punten heeft:

  • Phoenix Suns: 113 gemiddelde punten voor, 111.7 gemiddelde punten tegen
  • Dallas Mavericks: 112.9 gemiddelde punten voor, 112.5 gemiddelde punten tegen

Phoenix Suns vs Dallas Mavericks Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Phoenix Suns en Dallas Mavericks:

Datum Uitslagen
2022-12-06 Dallas Mavericks 130 – 111 Phoenix Suns
2022-10-20 Phoenix Suns 107 – 105 Dallas Mavericks
2022-07-13 Dallas Mavericks 78 – 105 Phoenix Suns
2022-05-16 Phoenix Suns 90 – 123 Dallas Mavericks

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Phoenix Suns tegen Dallas Mavericks wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Phoenix Suns vs Dallas Mavericks Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Phoenix Suns en Dallas Mavericks en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Phoenix Suns vs Dallas Mavericks Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Phoenix Suns tegen Dallas Mavericks die in de NBA op 2023-01-27 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Phoenix Suns vs Dallas Mavericks Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Phoenix Suns tegen Dallas Mavericks die in de NBA op 2023-01-27 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Phoenix Suns tegen Dallas Mavericks?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Phoenix Suns tegen Dallas Mavericks, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Phoenix Suns vs Dallas Mavericks?

Geplaatst in NBA Getagd met ,