Phoenix Suns vs Oklahoma City Thunder

Phoenix Suns vs Oklahoma City ThunderPhoenix SunsOklahoma City Thunder

🏀 2023-03-09 – NBA

 

Phoenix Suns vs Oklahoma City Thunder Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Phoenix Suns tegen Oklahoma City Thunder in de NBA begint om 03:00 op 2023-03-09. De thuisploeg komt met 36 overwinningen uit de laatste 65 gespeelde wedstrijden, terwijl Oklahoma City Thunder een 0.469 procent winstpercentage heeft uit de laatste 64 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Phoenix Suns met 2 overwinningen thuis, terwijl Oklahoma City Thunder 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Phoenix Suns een gemiddeld puntenverschil van 1.9 punten, terwijl Oklahoma City Thunder een gemiddeld puntenverschil van 1.6 punten heeft:

  • Phoenix Suns: 113 gemiddelde punten voor, 111.1 gemiddelde punten tegen
  • Oklahoma City Thunder: 118.2 gemiddelde punten voor, 116.6 gemiddelde punten tegen

Phoenix Suns vs Oklahoma City Thunder Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Phoenix Suns en Oklahoma City Thunder:

Datum Uitslagen
2023-02-25 Phoenix Suns 124 – 115 Oklahoma City Thunder
2022-04-04 Oklahoma City Thunder 117 – 96 Phoenix Suns
2022-02-25 Oklahoma City Thunder 104 – 124 Phoenix Suns
2021-12-30 Phoenix Suns 115 – 97 Oklahoma City Thunder

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Phoenix Suns tegen Oklahoma City Thunder wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Phoenix Suns vs Oklahoma City Thunder Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Phoenix Suns en Oklahoma City Thunder en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Phoenix Suns vs Oklahoma City Thunder Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Phoenix Suns tegen Oklahoma City Thunder die in de NBA op 2023-03-09 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Phoenix Suns vs Oklahoma City Thunder Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Phoenix Suns tegen Oklahoma City Thunder die in de NBA op 2023-03-09 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Phoenix Suns tegen Oklahoma City Thunder?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Phoenix Suns tegen Oklahoma City Thunder, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Phoenix Suns vs Oklahoma City Thunder?

Geplaatst in NBA Getagd met ,