Portland Trail Blazers vs Houston Rockets

Portland Trail Blazers vs Houston RocketsPortland Trail BlazersHouston Rockets

🏀 2023-02-27 – NBA

 

Portland Trail Blazers vs Houston Rockets Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Portland Trail Blazers tegen Houston Rockets in de NBA begint om 03:00 op 2023-02-27. De thuisploeg komt met 28 overwinningen uit de laatste 59 gespeelde wedstrijden, terwijl Houston Rockets een 0.22 procent winstpercentage heeft uit de laatste 59 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Portland Trail Blazers met 1 overwinningen thuis, terwijl Houston Rockets 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Portland Trail Blazers een gemiddeld puntenverschil van -0.4 punten, terwijl Houston Rockets een gemiddeld puntenverschil van -8.5 punten heeft:

  • Portland Trail Blazers: 114.9 gemiddelde punten voor, 115.3 gemiddelde punten tegen
  • Houston Rockets: 109.6 gemiddelde punten voor, 118.1 gemiddelde punten tegen

Portland Trail Blazers vs Houston Rockets Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Portland Trail Blazers en Houston Rockets:

Datum Uitslagen
2022-12-18 Houston Rockets 95 – 107 Portland Trail Blazers
2022-10-29 Portland Trail Blazers 125 – 111 Houston Rockets
2022-07-15 Houston Rockets 77 – 85 Portland Trail Blazers
2022-03-27 Portland Trail Blazers 98 – 115 Houston Rockets

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Portland Trail Blazers tegen Houston Rockets wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Portland Trail Blazers vs Houston Rockets Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Portland Trail Blazers en Houston Rockets en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Portland Trail Blazers vs Houston Rockets Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Portland Trail Blazers tegen Houston Rockets die in de NBA op 2023-02-27 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Portland Trail Blazers vs Houston Rockets Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Portland Trail Blazers tegen Houston Rockets die in de NBA op 2023-02-27 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Portland Trail Blazers tegen Houston Rockets?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Portland Trail Blazers tegen Houston Rockets, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Portland Trail Blazers vs Houston Rockets?

Geplaatst in NBA Getagd met ,