Portland Trail Blazers vs Milwaukee Bucks

Portland Trail Blazers vs Milwaukee BucksPortland Trail BlazersMilwaukee Bucks

🏀 2023-02-07 – NBA

 

Portland Trail Blazers vs Milwaukee Bucks Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Portland Trail Blazers tegen Milwaukee Bucks in de NBA begint om 04:00 op 2023-02-07. De thuisploeg komt met 26 overwinningen uit de laatste 53 gespeelde wedstrijden, terwijl Milwaukee Bucks een 0.679 procent winstpercentage heeft uit de laatste 53 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Portland Trail Blazers met 0 overwinningen thuis, terwijl Milwaukee Bucks 2 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Portland Trail Blazers een gemiddeld puntenverschil van 0.6 punten, terwijl Milwaukee Bucks een gemiddeld puntenverschil van 2.5 punten heeft:

  • Portland Trail Blazers: 114.6 gemiddelde punten voor, 114 gemiddelde punten tegen
  • Milwaukee Bucks: 114.3 gemiddelde punten voor, 111.8 gemiddelde punten tegen

Portland Trail Blazers vs Milwaukee Bucks Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Portland Trail Blazers en Milwaukee Bucks:

Datum Uitslagen
2022-11-22 Milwaukee Bucks 119 – 111 Portland Trail Blazers
2022-02-15 Milwaukee Bucks 107 – 122 Portland Trail Blazers
2022-02-06 Portland Trail Blazers 108 – 137 Milwaukee Bucks
2021-04-03 Portland Trail Blazers 109 – 127 Milwaukee Bucks

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Portland Trail Blazers tegen Milwaukee Bucks wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Portland Trail Blazers vs Milwaukee Bucks Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Portland Trail Blazers en Milwaukee Bucks en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Portland Trail Blazers vs Milwaukee Bucks Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Portland Trail Blazers tegen Milwaukee Bucks die in de NBA op 2023-02-07 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Portland Trail Blazers vs Milwaukee Bucks Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Portland Trail Blazers tegen Milwaukee Bucks die in de NBA op 2023-02-07 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Portland Trail Blazers tegen Milwaukee Bucks?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Portland Trail Blazers tegen Milwaukee Bucks, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Portland Trail Blazers vs Milwaukee Bucks?

Geplaatst in NBA Getagd met ,