Portland Trail Blazers vs Orlando Magic

Portland Trail Blazers vs Orlando MagicPortland Trail BlazersOrlando Magic

🏀 2023-10-28 – NBA

 

Portland Trail Blazers vs Orlando Magic Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Portland Trail Blazers tegen Orlando Magic in de NBA begint om 03:00 op 2023-10-28. De thuisploeg komt met 0 overwinningen uit de laatste 1 gespeelde wedstrijden, terwijl Orlando Magic een 1 procent winstpercentage heeft uit de laatste 1 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Portland Trail Blazers met 0 overwinningen thuis, terwijl Orlando Magic 2 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Portland Trail Blazers een gemiddeld puntenverschil van -12 punten, terwijl Orlando Magic een gemiddeld puntenverschil van 30 punten heeft:

  • Portland Trail Blazers: 111 gemiddelde punten voor, 123 gemiddelde punten tegen
  • Orlando Magic: 116 gemiddelde punten voor, 86 gemiddelde punten tegen

Portland Trail Blazers vs Orlando Magic Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Portland Trail Blazers en Orlando Magic:

Datum Uitslagen
2023-07-14 Orlando Magic 71 – 88 Portland Trail Blazers
2023-03-05 Orlando Magic 119 – 122 Portland Trail Blazers
2023-01-11 Portland Trail Blazers 106 – 109 Orlando Magic
2022-02-09 Portland Trail Blazers 95 – 113 Orlando Magic

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Portland Trail Blazers tegen Orlando Magic wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Portland Trail Blazers vs Orlando Magic Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Portland Trail Blazers en Orlando Magic en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Portland Trail Blazers vs Orlando Magic Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Portland Trail Blazers tegen Orlando Magic die in de NBA op 2023-10-28 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Portland Trail Blazers vs Orlando Magic Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Portland Trail Blazers tegen Orlando Magic die in de NBA op 2023-10-28 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Portland Trail Blazers tegen Orlando Magic?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Portland Trail Blazers tegen Orlando Magic, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Portland Trail Blazers vs Orlando Magic?

Geplaatst in NBA Getagd met ,

Verifieer je leeftijd