Portland Trail Blazers vs Washington Wizards

Portland Trail Blazers vs Washington WizardsPortland Trail BlazersWashington Wizards

🏀 2023-02-15 – NBA

 

Portland Trail Blazers vs Washington Wizards Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Portland Trail Blazers tegen Washington Wizards in de NBA begint om 04:00 op 2023-02-15. De thuisploeg komt met 27 overwinningen uit de laatste 56 gespeelde wedstrijden, terwijl Washington Wizards een 0.473 procent winstpercentage heeft uit de laatste 55 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Portland Trail Blazers met 1 overwinningen thuis, terwijl Washington Wizards 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Portland Trail Blazers een gemiddeld puntenverschil van 0.1 punten, terwijl Washington Wizards een gemiddeld puntenverschil van -0.1 punten heeft:

  • Portland Trail Blazers: 114.9 gemiddelde punten voor, 114.8 gemiddelde punten tegen
  • Washington Wizards: 113.2 gemiddelde punten voor, 113.3 gemiddelde punten tegen

Portland Trail Blazers vs Washington Wizards Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Portland Trail Blazers en Washington Wizards:

Datum Uitslagen
2023-02-04 Washington Wizards 116 – 124 Portland Trail Blazers
2022-03-13 Portland Trail Blazers 127 – 118 Washington Wizards
2022-01-16 Washington Wizards 110 – 115 Portland Trail Blazers
2021-02-21 Portland Trail Blazers 111 – 118 Washington Wizards

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Portland Trail Blazers tegen Washington Wizards wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Portland Trail Blazers vs Washington Wizards Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Portland Trail Blazers en Washington Wizards en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Portland Trail Blazers vs Washington Wizards Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Portland Trail Blazers tegen Washington Wizards die in de NBA op 2023-02-15 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Portland Trail Blazers vs Washington Wizards Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Portland Trail Blazers tegen Washington Wizards die in de NBA op 2023-02-15 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Portland Trail Blazers tegen Washington Wizards?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Portland Trail Blazers tegen Washington Wizards, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Portland Trail Blazers vs Washington Wizards?

Geplaatst in NBA Getagd met ,