PSG vs Olympique Marseille

PSG vs Olympique MarseillePSGOlympique Marseille

⚽ 2023-09-24 – Ligue 1

 

PSG vs Olympique Marseille Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen PSG en Olympique Marseille wordt op 2023-09-24 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Ligue 1 staat op 18:45 GMT. De ploeg onder leiding van coach Luis Enrique heeft 3 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Olympique Marseille 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen PSG vs Olympique Marseille, behaalde PSG 2 overwinningen in eigen huis, terwijl Olympique Marseille uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor PSG: K. Mbappé(1.75 goals/match);
  • voor Olympique Marseille: A. Ounahi(1 goals/match);E. Soglo(1 goals/match);

PSG vs Olympique Marseille Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen PSG en Olympique Marseille:

Datum Uitslagen
2023-02-26 Olympique Marseille 0 – 3 PSG
2023-02-08 Olympique Marseille 2 – 1 PSG
2022-10-16 PSG 1 – 0 Olympique Marseille
2022-04-17 PSG 2 – 1 Olympique Marseille

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de PSG vs Olympique Marseille H2H pagina aan.

PSG vs Olympique Marseille voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

PSG vs Olympique Marseille Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd PSG - Olympique Marseille gespeeld in de Ligue 1 op 2023-09-24 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

PSG vs Olympique Marseille Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd PSG - Olympique Marseille gespeeld in de Ligue 1 op 2023-09-24 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op PSG tegen Olympique Marseille?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd PSG tegen Olympique Marseille te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd PSG vs Olympique Marseille?

Geplaatst in Ligue 1 Getagd met ,

Verifieer je leeftijd