PSV vs Cambuur

PSV vs CambuurPSVCambuur

⚽ 2023-03-12 – Eredivisie

 

PSV vs Cambuur Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen PSV en Cambuur wordt op 2023-03-12 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Eredivisie staat op 15:45 GMT. De ploeg onder leiding van coach R. van Nistelrooij heeft 4 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Cambuur 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen PSV vs Cambuur, behaalde PSV 2 overwinningen in eigen huis, terwijl Cambuur uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor PSV: n/a
  • voor Cambuur: n/a

PSV vs Cambuur Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen PSV en Cambuur:

Datum Uitslagen
2022-10-01 Cambuur 3 – 0 PSV
2022-04-23 Cambuur 1 – 2 PSV
2021-08-21 PSV 4 – 1 Cambuur
2016-05-01 PSV 6 – 2 Cambuur

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de PSV vs Cambuur H2H pagina aan.

PSV vs Cambuur voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

PSV vs Cambuur Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd PSV - Cambuur gespeeld in de Eredivisie op 2023-03-12 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

PSV vs Cambuur Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd PSV - Cambuur gespeeld in de Eredivisie op 2023-03-12 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op PSV tegen Cambuur?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd PSV tegen Cambuur te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd PSV vs Cambuur?

Geplaatst in Eredivisie Getagd met ,