Rangers vs PSV

Rangers vs PSVRangersPSV

⚽ 2023-08-22 – UEFA Champions League

 

Rangers vs PSV Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Rangers en PSV wordt op 2023-08-22 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de UEFA Champions League staat op 19:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach M. Beale heeft 3 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl PSV 5 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Rangers vs PSV, behaalde Rangers 0 overwinningen in eigen huis, terwijl PSV uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Rangers: n/a
  • voor PSV: L. de Jong(2 goals/match);I. Sangaré(1 goals/match);I. Babadi(1 goals/match);

Rangers vs PSV Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Rangers en PSV:

Datum Uitslagen
2022-08-24 PSV 0 – 1 Rangers
2022-08-16 Rangers 2 – 2 PSV
n/a n/a
n/a n/a

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Rangers vs PSV H2H pagina aan.

Rangers vs PSV voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Rangers vs PSV Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Rangers - PSV gespeeld in de UEFA Champions League op 2023-08-22 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Rangers vs PSV Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Rangers - PSV gespeeld in de UEFA Champions League op 2023-08-22 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Rangers tegen PSV?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Rangers tegen PSV te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Rangers vs PSV?

Geplaatst in UEFA Champions League Getagd met ,
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+ | loketkansspel.nl